Rensning af mine fliser

Nu er jeg godt og grundig træt af at være den der renser fliser på mine børns badeværelser. Nogle af mine børn har skifer fliser, hvor man bare ser kalk ved en enkelt dråbe der lander på gulvet. Kan du forestille dig, hvor meget knofedt der skal til. Jeg har endda fremskaffet en af de der børster man kan sætte på en boremaskine, så det skulle være meget nemmere, men jeg kan så sige, at der skal alligevel en del knofedt til, for der skal presses til. Så har jeg forsøgt med natur produkter frem for afkalkningsmidler, da dette skulle være bedre for fliserne, og dermed også nemmere. Men den der hvide kant bliver ved med at være synlig i de der revner der er i fliserne. Det endte med at sønnen til sidst måtte skifte alle fliserne i badeværelset. Min datter har lige købt nyt hus, fra en ryger – forestil jer at komme ind i et badeværelse, hvor der er gult at nikotin, og lugten af gammel røg ligesom på et værthus – min datter var grædefærdig – men vi gik i gang. Den fik ikke for lidt af grund rens, og der blev malet – og trods denne grundige rengøring, så lugtede der stadigvæk. Gode råd var dyre, men et gammelt hus råd, var en skål med eddike vand efter en fest, så denne ide blev afprøvet, og det virkede. Det andet badeværelse, ja det blev så knofedt og afkalkningsmidler for at få fjernet kalk og skidt mellem alle de bitte små fliser.