Findes der solcelle løsninger til carporte?

Min lille fine nye bil, skal da have en fin lille carport – og så er jeg jo med til at nå CO2 verdensmålene og have lidt grøn energi, nu jeg ikke lige har fået en el-bil. Gad vide om en solcelle carport også kan skabe den el en el-bil skal have for at kunne blive ladet op over nat. Jeg har også hørt at der kommer en pris differentiering i el priserne, når der bliver rift om mere el, når alle de nye el biler skal have el. så det skulle blive dobbelt så dyrt efter kl. 18:00 at bruge strøm. Sikke noget øv, for det går jo også ud over alle andre lyskilder der skal have el. Måske endnu en ide til at få solceller. Gad vide hvad det vil komme til at koste for sådan et solcelle anlæg på en carport, og om det i det hele taget kan svare sig økonomisk – det må jeg lige vende med min bank. Kønt syntes jeg nu ikke det ser ud, og hvis alle nu får de her solcelle løsninger rundt omkring, ja så, bliver det da ikke et kønt syn at køre en søndagstur. Min søn er ellers meget fingernem, så han kan måske installere et sådan solcelle tag på min nye carport, så bliver det jo også lidt billigere. Ville et eller andet sted, ønske at alt det her klima verdensmål ikke fandtes, for det betyder virkelig bare flere udgifter for hver enkelt borger, og vi skal også indstille os på at bruge det.