Pantebrevslån i min friværdi i boligen

Jeg ved ikke om andre kender det, at få en super god ide, og så skal ud og finde penge til at indfri sin drøm – Jeg havde længe gået med en drøm om en af de store rundrejser der findes, og de koster selvfølgelig en del penge, som jeg ikke lige havde liggende – så jeg begyndte at undersøge markedet for lånemuligheder. Banken syntes det var mange penge at låne til en rejse, så da jeg fik nej her, gik jeg videre. Jeg havde hørt noget om at jeg kunne låne i min friværdi i min bolig, men jeg vidste ikke helt hvor stor den var. Ud og finde en ejendomsmægler – jeg fandt 3, der lige kunne komme med en salgsvurdering, det er som oftest ganske gratis, og det var det også i mit tilfælde. 3 Salgsvurderinger – jeg kalkulerede med den midterste pris.

Pantebrevslån i min friværdi

Det var simpelt at regne ud hvor meget jeg havde af friværdi i bolig – jeg havde nu en salgspris, jeg kendte til min restgæld – og trækker man de to tal fra hinanden, så har man sin friværdi. Jeg kontaktede pantebrevslån.dk for at få lavet et gratis og uforpligtende lånetilbud, som var ganske simpelt at få lavet via deres ansøgnings link på deres hjemmeside Pantebrevslån.dk. Jeg fik hurtigt svar på min ansøgning, og her var der ingen der stillede spørgsmål til formålet med de penge fra lånet. Jeg fik pantebrevslånet, jeg fik det pantebrevslån i den størrelse som jeg skulle bruge – og min rejse er bestilt og betalt.