Hvad er gluten?

Få gode glutenfri bageblandinger

Er du glutenallergiker eller glutenintolerant, kan det være en udfordring at finde gode blandinger til bagning. Hos Ulstrupholm finder du mange virkelig gode bageblandinger, så du hurtigt og nemt kan bage dit eget brød eller kage.

Hvad er gluten?

Gluten er det protein, du finder i næsten alle former for korn: hvede, byg, rug og havre. Gluten i melet gør dejen elastisk, og at den hæver nemmere, så du får et lækkert, luftigt brød. Men lider du af cøliaki, kan du sagens finde bageblandinger, der gør det nemt for dig at bage dit eget lækre brød uden at skulle få ondt i maven. Du kan læse meget mere her: https://ulstrupholm.dk/ hvad er gluten. Hos Ulstrupholm finder du en hel del forskellige blandinger, så der er noget til enhver smag. Nogle er til masser af kerner og groft brød, andre er mere til lyst. Det er helt op til dig – men én ting er sikkert: Hos Ulstrupholm er der nemme bageblandinger til glutenintolerante.

Hvilke bageblandinger er der?

På webshoppen finder du både bageblandinger til brød og kage – både til boller, rugbrød og sandwichbrød og lækre brownies.

Hurtig levering og god kundeservice

Du skal ikke vente lang tid på at få dine bageblandinger, og derfor sætter Ulstrupholm en ære i at levere hurtigt. Bestiller du din bageblanding inden kl. 15 på hverdage, får du typisk din pakke allerede dagen efter. Skulle du være i tvivl om, hvad der præcist er i bageblandingerne, om du kan tåle det, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt.