Hvad er egentlig elektronik?

 

Nu sidder jeg her igen, som en anden sprogspadser, der ikke kan definere ordet elektronik, hvad er det egentligt. min første indskydelse, når jeg hører ordet elektronik, er en computer. og når jeg kigger på computere findes der jo en masse små dele indeni, som jeg egentlig også godt kunne definere som elektronik. Har i nogensinde skilt en computer ad, sikke en masse dimsedutter der sidder indeni. Jeg har engang skilt en computer ad, og jeg kan hilse jer at sige, at det gør jeg aldrig igen – for det blev aldrig en computer der kom til at virke igen. Jeg havde fået til opgave i skolen, at jeg skulle forklare hvad en computer indeholdt, og den nemmeste måde var jo at skille en computer ad. Nå, men ellers er der vel også en hel del andet man kan kalde elektronik – en radio, er det elektronik, der er sikkert også en masse komponenter indeni som man også kan kalde elektronik. Kors hvor dækker ordet elektronik over en masse. I starten troede jeg at elektronik havde noget med el at gøre, men det behøver del vel ikke at have. en lighter, er det elektronik, jeg må indrømme at jeg ved det faktisk ikke- men jeg ved at elektronik ikke er den lille grønne mand der stikker op at den lille metal skraldespand – men sød er den nu. Jeg tror jeg vil kalde den grønært, grønært der er glad og som vinker. Jeg bliver da helt glad i låget af at se på den.