Bryllupsplanlægning, vielsesringe og Weddii

Manden havde friet – jeg vidste ikke helt hvilken slags bryllup jeg ønskede mig, så skulle lige se hvad det stod på nettet om bryllupper og traditioner. Det var så her jeg faldt over hjemmesiden weddii.com der fik nogle brikker til at falde på plads i vores planlægning af vores forestående bryllup. Jeg må sige, at jeg ikke anede hvad det var jeg havde kastet mig ud i – et var at jeg gerne ville et stort bryllup med det hele, og så hvad det krævede af mig som planlægger – jeg overvejede endda at hyre en bryllupsplanlægger for mig – men hvis jeg nu tog mig af det hele selv, så kunne vi jo spare lidt på udgifterne på vores bryllup. Weddii.dk havde en step by step guide, der gjorde at jeg kunne bevare overblikket.

Ringe og jewellers

Selvfølgelig skulle vi da have vielses ringe, og de skulle være specielle og flotte, og så skulle de jo også holde i mange år – forhåbentligt. På Weddii var der angivet forskellige forretninger hvor man kunne få de ydelser man gerne ville have, det betød jo også at jeg ikke skulle lede videre på nettet ved hver enkelt ting – det hele var samlet lige her. Vi valgte ud fra den liste af udbydere der var af Juvelerer – og da traditionerne siger der skal være noget gammelt med, fik vi smeltet nogle af vores gammel smykker over i ringene. Det var en helt speciel oplevelse, vi fik begge noget med fra hver af vores forældre smeltet ind i ringene.